top of page

Tilia is echt speciaal

Je waant je in de jaren twintig in het café en geniet van het moderne strakke comfort en luxe van het woongedeelte. Midden de rustige natuur, dicht bij de dorpskern aan de rand van het kasteelpark..... in een streek vol verrassingen.

Het basishuisje is in 1928 gebouwd als woning van een kleine landbouwersfamilie.  Het schoenmakers-atelier van hun zoon had uitzicht op een mooie natuurlijke vijver.  Dat oorsponkelijke wilden wij bewaren door in de eerdere woonplaats de haard te bewaren en er een authentieke café te bouwen. Vraag ons een vat bier en het zal klaar staan.  

Aanpalend aan de woning werd een volledig moderne vleugel geopend. Alle slaapkamers, douches, toiletten, keuken en woonkamer zijn nieuw.  Onder de woonkamer is een grote multifunctionele kelder voorzien. je kan er tafeltennis, Amerikaanse of Russische biljart spelen.

Tilia is proeven van twee werelden : je wilt authenticiteit, natuur, rust, het verleden, maar daarnaast ook het comfort van vandaag, activiteit, ruimte ?  Je vindt er zeker wat je zoekt.

Je verblijft op wandelafstand van het centrum van Kemmel met zijn krantenwinkel, bakkerij, twee supermarktjes, restaurants, cafeetjes en op 100 meter van de Kemmelberghelling en het Kemmelberg-wandelpad.

bottom of page